+ dagen med bästa vännerna

Nyss hemkommen från Marcus. Vi har ju och kollade på herrarnas sprint idag på skidstadion och gud så mycket folk det var, nästintill hela läktarn var full av folk. Vi hade roligt som vanligt och roligare blev det när Fredrik knep andra platsen. Super roligt verkligen! På vägen hem till Marcus hade vi snöbollskrig, tänker inte säga vem som blev lagomt snöig.. haha men hämnden är ljuv. Ja vi hade riktigt roligt i alla fall och Marcus vann en ren åt mig, haha.
 
Nu sitter jag och kollar på tv med min bror och ben and jerry's!! Om ett tag kommer Sandra så vi kanske drar ut en sväng då. Cozy! Hörs.

November blev awesome

 Sunkiga iphonekamera bilder..
Alltså, det är redan sista november, helt sjukt vad den här månaden har gått fort. Känns som det nyss var oktober, tiden bara rusar iväg och imorgon är det första advent. Anyway, november har bjudit på massa roliga händelser. Den första november var jag på boda borg med Edvin, Johanna, Sandra och Patrik. Det var verkligen bästa kvällen på länge och jag skulle vilja leva om den 100 gånger om. Vi hade så jäkla roligt och jag har verkligen dom bästa vännerna ever. Det har även hunnit bli massa stunder på stan med mina babes, fikamys shopping och allt detta. Har träffat Julia rätt så ofta vid bussarna, så vi har fått pratat av oss om våra liv liksom sådär som vi brukar. Nej men det har varit en awesome månad med fint folk. Dock har det blivit för lite utav både plugg, träningar och ja skidåkning men det får det bli ändring på nu i december. Och visst finns det stunder som man vill ändra på, alltså sånna där jobbiga stunder som man ödslar massa tid på just för stunden, som är helt onödiga att egentligen ens lägga energi på. Men nu går vi vidare och ser allt från den ljusa sidan. Månaden kunde inte slutat bättre än att få skriva med Oscar och Ogge igen, saknade pojkar! Så tack november för alla bra minnen, nu taggar vi inför december imorgon.

+ cozy

Halloj, allt bra eller?
Jag mår faktiskt jätte bra idag. Är sådär hyper glad s kan typ bara skrika utav lycka. Dock vet jag inte varför, det är ju inget särskilt som hänt direkt. Men man får vara glad så länge det här humöret håller i sig. Nu är jag hos mormor och morfar där jag faktiskt sov i natt, så har fått frukost på sängen samtidigt som jag ligger och kollar på tv. Ska gå hem om ett tag för jag har lite saker att fixa. Idag måste jag först fixa med bloggen och massa inlägg osv. Ska förbereda det sista tills imorgon så att det blir huuur bra som helst. Har inte nämnt det här innan men jag hade tänkt göra en blogg-julkalender. Så varje dag fram tills julafton kommer det upp någonting nytt, ett tips eller något annat roligt. Någonting så att bloggen uppdateras varje dag med någonting roligt istället för alla dessa vardagsinlägg. Nån som gillar den idén?
 
Idag klockan tre ska jag och Marcus på skidskytte, det är herrarnas sprint idag och vädret ser ut att bli riktigt bra trotts kylan. Dessutom så ska antagligen Sandra sova här inatt vilket kommer bli helt cooozy mozy!! Ha en bra lördag.

+ det som är bra för mig

God morgon efterlängtade fredag!!!
Har sovit hela natten och äntligen känner jag att min förkylning börjar släppa någorlunda i alla fall.
Klev upp vid elva i morse efter att ha pratat med Tobbe på face-time (TVÅ JÄVLA TIMMAR). Haha ja kvart över elva befann jag mig på hälsocentralen för att kolla min hals. Ja jag fick några halstabletter osv så det är lugnt. Nu ligger jag i sängen och kollar lite gamla avsnitt utav pll och om ett tag kommer Sandra. Har inte träffat henne på typ två dagar och i vanliga fall brukar vi träffas nästintill varje dag, så ni kan ju fatta hur jag känner det.. Men hon kommer hit i alla fall och ikväll ska jag verkligen försöka masa mig upp till skidstadion. Vill verkligen se tävlingen idag såååå på nått sett tar jag mig dit. Hörs sen då. 

+ all I ever want

Godkväll kära läsare!
Idag har jag sovit hela dagen typ. Dock var jag inte så mycket bättre när jag vaknade.. Min hals gör så himla ont, det typ bränner till så fort man sväljer. Nån som fattar vad jag menar? Imorgon ska jag i alla fall till hälsocentralen för att få (typ) några speciella halstabletter, så hinner inte till skolan då heller eftersom dom sa att det kunde ta tid och imorgon är enda dagen som jag slutar tidigt.
 
Anyway, om jag är bättre tills imorgon kväll, ska jag i största sannolikhet till skidstadion för att se damernas sprint. Det blev ju inställt igår och idag har jag ju inte kunnat kolla när det var herrarnas distans. Eller jag såg ju på tvn men det är en helt annan sak att vara där. Nu tänker jag i alla fall lägga mig och kolla på PH.
 

+ snö i östersund

Har typ varit vaken 75% utav natten på grund utav min förkylning. Det är värsta på natten, då man egentligen är as trött men ändå inte kan sova för halsen bränner och näsan är igentäppt.. Så det blir sängen hela dagen för mig. Har satt på mig mys kläder och lagt mig med Sofies dator i sängen för att kolla lite på gamla julkalendern. JULKÄNSLOR! Dessutom har ju snön kommit under natten, lagomt till skidskyttet som jag förövrigt missar idag. Men ska ta och gosa ner mig nu och försöka bli frisk. Hörs.

t u e s d a y

Hann inte blogga igår för det blev allt för stressigt skolan, träning, mat och så vidare.. Måste verkligen bli bättre på att planera (!!!). Idag är det tisdag och det har varken hänt något speciellt eller kommer hända något speciellt idag. Var till mormor och morfar en sväng efter skolan. Hämtade min efterlängtade t-shirt (haha den har legat där i typ två månader..) och smakade mormors nybakta kakor. Dock försvann min t-shirt lika fort när jag kom hem.. För Lina skulle "låna" den. Sen är för förkyld för att träna så det sket sig idag. Men istället ska jag väl ta att förbereda några inlägg inför morgondagen och sedan göra lite läxor.
 
Alltså nackdelen med vintern må ju vara att det är sjukligt svårt att kunna knäppa bra bilder. Jag menar ljuset.. Det blir ju kolsvart redan klockan tre nu och bilderna man knäpper på kvällen blir verkligen sämst. Får börja fota bilder på helgerna så jag har till varje inlägg på vardagarna, eftersom jag kommer hem så pass sent. Synd bara att jag får så mycket annat att göra på helgerna. Men som sagt, får börja planera bättre och sluta vara så spontan.

+ egoboost

,
Då är jag hemma efter en härlig kväll på skidstadion med mamma och Lina. Just nu sitter jag i sängen med myspyskläder, fika och en bok som jag lånat på bibloteket. Har nämligen börjat läsa Blondinbellas bok egoboost och den är så bra (!!!). Klockan åtta är det solsidan och efter det ska jag nog lägga mig, ska upp tidigt imorgon och just nu är jag verkligen trött som ett as. Så vi hörs imorgon istället. Dags att börja ladda mot en ny vecka med nya tag. Jag ska försöka hinna visa er nu till veckan lite saker som jag fick idag. Meeeen det tar vi sen. Ha en bra söndagskväll!

+ en månad kvar till julafton

Nu är jag vaken och har precis gjort mig i ordning, jag vet att klockan är halv två.. Idag är det söndag och det känns som den här helgen bara rusat iväg och ändå har jag inte gjort något speciellt (???). Idag börjar världscupen i skidskytte här uppe i Östersund, så ska upp och kolla på det. Sen har jag inget mer planerat. Om jag hinner tänkte jag försöka fixa bloggen sen och skriva lite julklappstips. Ska avsluta det här inlägget nu genom att säga, ha en bra söndags eftermiddag. Blog u later!
 

+ födelsedagsfirande

Trodde att jag bloggade i morse men tydligen inte..
Jag kom precis hem i alla fall. Jag har varit på födelsedagsfirande utav min kusin som fyller 30 år idag. Så det blev lite tårta och snack med släkten på pappas sida. Men ja, nu sitter jag och redigerar lite bilder.
 
Vet inte riktigt vad som händer senare, blev sugen på att åka skidor men ja får allt se om det är det som kommer roa mig en lördagskväll som denna. Det snöar i alla fall nu och det är så himla mysigt. Så fort det snöar längtar jag till julafton. December måste vara den bästa månaden efter sommarmånaderna. Det är första advent, lucia, julkalendern börjar xD,  snön kommer och skidbackarna öppnar, och självaste julafton och nyår såklart. UNDERBART!

+ friday

Dagens outfit-bild: Koftan är från lindex & toppen från cubus.
 
Freeeedag!! Äntligen helg, igen. Gud, det känns som dom senaste veckorna bara rusat förbi. Kanske är det för att det händer så mycket hela tiden. Idag har jag däremot inte gjort mycket alls. Började skolan vid tio och då hade jag engelska prov som jag inte vågar prata om just nu. Sedan hade vi en lång rast och efter det matte, vilket innebar att alla som hade gjort klart veckoplaneringen, det vill säga jag, fick sluta för dagen!! Huuur näääiis? Då var jag med Linn, Emma och Lina en stund innan Sandra kom.
 
Sen gick jag på stan med Sandra. Vi letade jeans åt mig, hittade dock inga.. När vi gick ner på parelle för att kolla så blev vi sminkade utav Frida. Vi hade inte väntat oss det men kul var det i alla fall. Just nu är jag hemma, och väntar på Sandra. Hon ska komma hit och ha myskväll. Vilket har blivit en standard grej varje helg i fyra veckors tid nu. Så ha en bra fredagskväll!!

+ my day

Känner mig mörbultad i hela kroppen.. Men just nu sitter jag i alla fall och kollar på tv, samtidigt som jag pluggar engelska. Har gått och blivit förskyld nu lagomt till helgen, men trotts detta tränade jag efter skolan. Ångrar mig dock nu då jag verkligen har ont i hela kroppen, är typ öm i alla leder haha eller vad man nu säger. Imorgon är det äntligen fredag, som jag längtar! Har inga speciella planer och då känns oerhört skönt. Jag ska iallafall fota lite i helgen så nu får lite update. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen lägga mig så jag är utvilad till provet imorgon.

+ homework

Idag har dagen gått fort. Började 9.55 och fick sluta 15.30, vilket var rätt chill.
Dock stod jag ute.. utan mössa och vantar och väntade på mamma i en till kvart över fyra. Det var äckligt kallt, jag var trött och hur kissnödig som helst, men överlevde även detta. Haha, just nu sitter jag och ska plugga. Dock går det inte så bra med tanke på att min mobil ringer hela tiden. Men ska ta min smoothie och vindruvor till köket istället och fortsätta min läxstund där. Puss på er, hörs imorgon!

Jobba på mig själv


Jag har bara ångest, över allt. Skulle vilja göra allt som gick i världen för att slippa vara stressad och ha ångest. Jag klarar inte av att sätta så höga krav på mig själv, och sen inte göra ett skit istället. Jag fungerar inte så, jag har alldeles för höga krav och det ger mig ångest vilket leder till att jag inte gör någonting alls istället. Jag vill bara ha sommarlov, skita i skolan och jobba på min socialafobi som jag mår jätte dåligt över, jag kan inte ens ha på mig shorts, klänning eller bikini som alla andra för att jag är så rädd. Jag vet inte varför jag är rädd, jag bara är det. Men jag svettas ju ihjäl med jeans? Det är så sjukt. Jag vill nästan ha vinter pga detta. 
 
Jag önskade att jag inte tänkte såhär, det finns mycket större problem här i livet. Men detta är något jag verkligen mår dåligt över, jag klarar inte av detta. Klarar inte av att möta nya människor för allt har bara blivit värre, för ett halv år sedan tänkte jag inte alls mycket på detta, allt har blivit värre och min stamning har blivit värre. Varför klarar jag inte av att vara normal, varför klarar jag inte av att prata när jag är omringad av massa människor. Visst, jag har alltid tyckt det varit lite jobbigt att prata bland människor, men inte såhär? Jag kunde inte ens åka buss ensam förra året, men i somras lärde jag mig. Just nu kan jag inte gå och handla i en matbutik ensam, jag kan inte åka spontant in till stan ensam för att möta en kompis där för jag måste vara föreberedd och ställa in mig på att åka till stan? Haha, sjukt vad ospontan jag har blivit.  Jag avstår helst fester för det är sjukt jobbigt,jag går upp vid 07 på morgonen för att kunna gå ut och springa/powerwalka för att inte möta på någon, för jag klarar inte av när folk kollar på mig samtidigt som jag tränar, därför går jag inte på gym. 
 
Jag skäms, såååå mycket att skriva ut detta. Jag är fortfarande samma person, jag är snäll och omtänksam, jag bryr mig om andra och delar med mig. Men det är mig själv jag har problem med, jag har problem med att vistas bland människor jag inte känner och jag är obekväm i alla slags situationer där det är mycket människor omringad av mig. Jag skäms, men jag ville bara dela med mig och jag ska börja jobba på mig själv, men det är jobbigt när nästan inga vet om detta. Berättade för mina föräldrar för någon vecka sedan och började gråta, berättade även till mina vänner. Och nu vet ni. Tänker inte skriva ut alla mina problem kring detta för det känns som att alla kommer ändra syn på mig, det är så mycket mer och jag vet att många utav er inte kommer förstå då mycket av dessa saker är en självklarhet för er? Visst är det självklart att klä sig i shorts och klänning på sommaren? Att gå och handla i en matbutik ensam? Även kunna ta sig komunalt ensam utan problem? Ingen big deal för er? Men för mig kan det vara världens jobbigaste och något som kan ge mig ångest en vecka innan typ..

Alla måste få en andra chans

Efter två dagar med frustration över en kass blogg bestämde jag mig för att ta tag i detta.
Jag saknade att ha ett ställa att kunna skriva av sig på och jag har nu gett mig fan på att lyckas uppdatera minst en gång på dag. Egentligen borde jag inte sätta ett sånt stort kvar på mig själv då jag vet att det bara går åt skogen då, men min magkänsla säger att jag kan få ut något utav bloggandet, kanske inte nu på direkten. Dessutom så var det en liten del inom mig som skrek att jag skulle rensa allt gammalt och istället börja om, och eftersom att man ska lyssna på sitt inre jag var det lättare sagt än gjort. Så just nu sitter jag här, med lite frustration över att jag raderade alla fina minnen.. men det kanske är dags att börja om, göra rätt ifrån första början med rätt inställning! Jag har inte så mycket mer att skriva om nu. Puss!!!

November blev väldigt bra ändå


Sunkiga iphonekamera bilder..
Alltså idag är det sista november (!!!). Att det redan har gått en månad, helt sjukt! Men det har varit en sjukt bra månad också. Första november var jag ju på boda borg med Edvin, Johanna, Sandra och Patrik. Vi hade så sjukt kul den kvällen och jag skulle vilja göra om den 100 gånger om. Jag har verkligen dom bästa vännerna ever. Vad har mer hänt? Stan och shopping med mina babes såklart. Träffat Julia vid bussen rätt ofta också och prata ut om våra liv.  Men största delen utav november har jag tillbringat med mina två favvisar Sandra och Johanna. Sen har det även blivit för lite plugg, för lite träning och för lite skidåkning, men det går ju alltid att ändra på. Ja november har i alla fall varit en bra månad trots att vissa saker kunnat blivit bättre, meeen så är det ju jämt. Har fått skriva med Oscar och Ogge igen så jag är nöjd! Så tack november för alla bra och roliga saker!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus